Stafettjubel i Birkenesparken

Innhold

Det ble en aldri så liten løpsfest, da Tinestafetten ble arrangert på den flotte nye løpebanen i Birkenesparken, angivelig for første gang.

Vinnerlaget fra 9C ved Valstrand skole.

SEIERSJUBEL: Vinnerlaget fra 9C ved Valstrand skole besto av (i tilfeldig rekkefølge) Aleksandra, Frida, Othelie, Elida, Bjørn, Theodor, Daniel og Max.

Ekstra gøy var det for 9C ved Valstrand skole, som løp først over målstreken i finalen.

– Bra!

– Deiliiig!

De kunne knapt vært mer fornøyde, de åtte stafettløperne fra 9C. De har nettopp vunnet finalen i den første Tinestafetten arrangert i Birkenesparken, i alle fall på ti år. Hele 18 lag fra tre skoler – Engesland, Valstrand og arrangørskolen Birkeland – stilte opp, og vi tør påstå at samtlige løpere ga absolutt alt, til stor jubel fra klassevenninnene og -kameratene på tribunen. Lagene fra 6., 7., 8. og 9. trinn konkurrerte først seg imellom, før vinnerlaget fra hvert klassetrinn møttes i en grande finale. Her viste 9. klassingene seg som de raskeste.

Det hele foregikk i perfekt løpevær – lettskya og ikke for varmt – og etter finalen var det mulighet til å teste ut en rekke andre aktiviteter, slik at de som ikke løp stafett også fikk rørt litt på seg.

Startskuddet er gått for første heat, og løperne i 6. trinn setter avgårde.

FØRST UT: 6. trinn fikk æren av å åpne ballet, og her gikk det unna, i både svingene og på langsidene.

Bildet viser en veksling i første heat.

FOKUS: Vekslinga er unnagjort og innsatsviljen lyser ut av øynene på løperen som legger ut på neste etappe. Hvert lag besto av åtte løpere – fire jenter og fire gutter – som løp 200 meter hver.

Starten går for tredje heat som besto av lagene fra 8. trinn.

FULL FRES: Stor fart og ditto innsats når de fire lagene i 8. trinn-heatet sendes avgårde.

To gutter i 6A med plakat med "Heia 6A" på.

HEIAGJENG: Ingen tvil om hvem Albert (t.v.) og Mathias heier på.

Arrangørene Juliane Mørkestøl og Kent-Arild Ludvigsen smiler fornøyd etter endt arrangement.

FORNØYDE ARRANGØRGLIS: – Vi er veldig fornøyde! Og sååå heldige med været! Vi bare smiler, sier Juliane Mørkestøl og Kent-Arild Ludvigsen i arrangementskomiteen.

Speaker Kent-Arild Ludvigsen presenterer stafettlagene fra tribunen før start.

SPEAKER: Kent-Arild Ludvigsen ledet det hele med stødig hånd og muntre kommentarer. Her presenterer han lagene før start.