Sommerfest med grillmat og trekkspill

Innhold

Fredag 16. juni inviterer aktivitetssenteret til sin årlige sommerfest i hagen ved kommunehuset. I år blir det for første gang mulig å kjøpe grillmat på festen.

Maten serveres etter konserten, til kantinas vanlige middagstid. Kommunens kjøkken stiller med deilig grillbuffet og kaffe med dessert. For å vite hvor mye mat som må tilberedes, er det denne gangen påmelding noen dager før festen. Se påmeldingsinformasjon på plakaten under. Det vil også som vanlig bli åresalg/blomsterlotteri.

– Vi håper på nydelig sommervær og god oppslutning. I fjor var vi rundt 80 personer tilstede på festen, da Bjøro Håland spilte, opplyser leder av aktivitetssenteret, Anne-Karin Haugstulen Tveide. I år er det Kikki Eikaas Try og Gunnar Ormestad som vil synge og spille på konserten, begge kjent fra Lindesnes trekkspillklubb. Kikki har også sunget mye sammen med søstrene sine, «Søstrene Eikaas».

– Skulle noen ha lyst til å komme kun på konserten og blomsterlotteriet, og ikke delta på grillbuffeten, er det bare å møte opp. Alle er hjertelig velkommen, forsikrer Anne-Karin.

– Og skulle det bli regn denne dagen, trekker vi inn i kantina på kommunehuset, legger hun til.

Invitasjonsplakaten til sommerfesten for aktivitetssenteret 2023.