Nye koster på Valstrand

Innhold

Tore Abrahamsen tiltrådte som ny rektor 1. februar, mens Maria Arntsen begynte som konsulent i midten av januar. Dermed er to tredeler av administrasjonen ved Valstrand skole ny.

– Jeg gleder meg til å bli kjent med lokalsamfunnet, elever og ansatte her. Jeg har fått et godt førsteinntrykk de første dagene med hyggelige elever og ansatte, sier Abrahamsen til skolens egen hjemmeside. Han forteller at han vil bruke den første perioden til å bli kjent med kommunens og skolens rutiner, elever og ansatte, men også danne seg et best mulig bilde av lokalsamfunnet Valstrand skole er en del av. Møter med FAU og SU (skolens samarbeidsutvalg) står også høyt på prioriteringslista framover.
– Det krever en hel landsby for å gi barn og unge en best mulig oppvekst og forutsetninger for å stille best mulig rustet for livet her og nå og veien videre. Skolen er en viktig bidragsyter for at det skal være godt – og selvsagt lærerikt – å vokse opp og ha sine ungdomsår her. Jeg har møtt et engasjert personale i oppstarten og jeg er nysgjerrig på hva som fungerer godt og som vi som skole skal fortsette med, sier nyrektoren.

Da Abrahamsen tiltrådte gikk fungerende rektor Birte Kittelsen tilbake til rollen som assisterende rektor. Med seg på laget får de Maria Arntsen fra Vennesla. Hun overtar konsulentstillingen i administrasjonen etter Tatiana Krause, som det neste året skal jobbe på kommunehuset som rådgiver på eiendomsskatt.

– Tatiana har vært en stor ressurs for skolen i en årrekke. Vi er godt fornøyd med at Maria og Tatiana fikk en overlappingsperiode i januar, understreker Tore Abrahamsen, som også er glad for å ha Birte Kittelsen med videre som assisterende rektor.

– Hun kjenner skolen inn og ut, noe som er betryggende både for Maria og meg, avslutter den nye Valstrand-rektoren.

 

NY LEDERTRIO: Birte Kittelsen (t.v.), er tilbake i rollen som assisterende rektor, mens Maria Arntsen er nyansatt konsulent og Tore Abrahamsen nyansatt rektor på Valstrand skole.