AGDER TEATER MED PREMIERE PÅ BIRKELAND- FORTRYLLENDE FAMILIEFORESTILLING

Innhold

Sheherazade – og ordet som varte i 1001 natt er en spennende og fortryllende teaterforestilling som passer for barn fra 4-5 år og oppover. Bestill billetter nå!

Lørdag 23.oktober kl 13 har Agder teater/Kilden premiere for første gang i historien i Birkenes, og det gleder vi oss til. Dette blir en spennende familieforestilling som foregår inni et slags telt inne i Valstrand kulturarena. 

Vi oppfordrer folk – hiv dere rundt og bestill billetter. Profesjonelt teater er dyrt, men siden det er premiere er billettene lagt ut til kun kr 100.

Billetter kjøpes her

OBS! du må skrolle deg litt ned på siden- der finner du forestillingen i Birkenes. Er du medlem i LOS får du ekstra 20% avslag, men da må du bestille billettene via LOS – min side her.

PREMIEREFEST blir det også rett etter forestillingen og da blir det servert gratis kake, brus og kaffi til alle som har vært på forestillingen. Det blir anledning for barna til å hilse på skuespillerne og sjefen for Agder teater Valborg Frøysnes vil også være til stede! GLED DERE OG BLI MED!

Det selges 80 billetter til forestillingen kl 13. Det kan være mulig med en forestilling til hvis billettsalget tilsier det.