Lokal teaterstjerne kommer med forestilling til Birkeland

Innhold

Søndag 17.oktober kl. 19 spilles forestillingen "Romeo og umulig kjærlighet" i Valstrand kulturarena. Billetter selges hos Marikken og i servicetorvet i kommunen. Skuespillere er Christian Hestø og Vegar Melfjord.

Skuespiller med oppvekst på Birkeland

Christian Hestø er vokst opp på Birkeland og var i oppveksten med i mye av det som skjedde i  kulturlivet i bygda. Han var meget aktiv i Birkebilla musikkteater og hadde flere soloroller opp gjennom årene. Han var også aktiv innen sang og musikk. Han var med i Birkeland musikkorps, i kulturskolen og deltok på UKM i flere år, både som deltaker og programleder.

Allerede som 14- åring lagde han egen spillefilm «Ekko fra fortiden» med lokale ungdommer og også noen voksne. Senere lagde han flere filmer bl. a. «Sagnet om Angarshaugen». Som 17-åring hadde han med seg to profesjonelle skuespillere; den kjente norske skuespilleren Anne Marie Ottesen og Ole Geir Feste i sin tredje spillefilm «Den tredje nøkkelen». Flere av scenene  ble spilt inn på Boen gård. Premieren på denne var på Aladdin kino i Kristiansand!

Senere har Christian utdannet seg som skuespiller.Han er utdannet ved Westerdals Oslo School of Arts, Communication & Technology. Han har medvirket som skuespiller i diverse norske tv-serier, reklamefilmer og kortfilmer og teaterproduksjoner.
Han har også vært programleder i barne-tv på NRK-Super.

Forestillingen "Romeo og umulig kjærlighet"

Christian Hestø, Vegard MelfjordChristian Hestø og Vegard Melfjord

Forestillingen er spilt på flere scener rundt om i landet. Den er produsert i samarbeid med Nordland Teater, og er støttet av SPENN, Norsk Skuespillerforbund, Fritt Ord og Fond for Utøvende Kunstnere.

Tekstarbeid og regissør: Rolf Alme

Skuespillere: Christian Hestø og Vegar Melfjord

Produsent: Maud Monceyron Jonassen

Det sies at alt er lov i krig og kjærlighet, men er det egentlig det? Romeo og umulig kjærlighet er en nyskriving av Romeo og Julie, og er en beretning om kjærlighetens begrensninger i vår samtid. Hvor liberalt syn har egentlig Norge og nordmenn på forskjellig typer kjærlighet? 

I forestillingen ”Romeo og umulig kjærlighet” spiller de to skuespillerne Vegar Sund Melfjord og Christian Hestø med masse humor Shakespeares tragiske kjærlighetshistorie, samtidig som de hele tiden kommer i tanker om alle andre former for umulig kjærlighet…

FORESTILLINGEN SPILLES I VALSTRAND KULTURARENA SØNDAG 17. OKTOBER KL 19.00.

Billetter selges på Marikken og i servicetorvet på kommunehuset. Entre: kr 150

 

Se noen lenker til forestillingen:

https://www.youtube.com/watch?v=nJvxOb4-Czo&t=32s

https://www.youtube.com/watch?v=QT-FgJVN9FM

https://www.youtube.com/watch?v=ETmfYO8lE7k

https://www.youtube.com/watch?v=KzTBwllWPq0