Nå blir det enklere å få kontakt med byggesaksavdelingen!

Innhold

Et nytt kontaktskjema skal sikre en enkel og ryddig behandling av  generelle spørsmål spørsmål om forhåndskonferanser til byggesaksavdelingen. Henvendelser via skjema behandles fortløpende, og målet er at alle henvendelser er besvart innen 5 arbeidsdager.

Lettere å få svar på små henvendelser

Veldig mange henvendelser til byggesak dreier seg om små avklaringer som må til før man kan levere en søknad eller før man kommer videre med tiltaket/prosjektet sitt. For å gjøre det enklere  å få svar på disse småhenvedelsene, kan du bruke det nye kontaktskjemaet vårt.

KONTAKTSKJEMA FOR BYGGESAK 

Skjemaet er lett tilgjengelig, du velger selv om du vil logge inn, og hvilken innlogging du eventuelt foretrekker.

Skjemaet skal gjøre det enklere for innbyggerne, så  hvis du opplever du at dette snarere blir en hindring for deg, kan du kontakte servicetorvet på telefon 37 28 15 00 (hverdager 0900-1500), så hjelper vi deg videre.

Enklere å avtale møte med saksbehandler

Det er mulig å komme innom og treffe byggesaksbehandler i servicetorvets åpningstid mandag og fredag, men det lønner seg å gjøre en avtale på forhånd.

Du kan be om forhåndskonferanse via vårt nye kontaktskjema her:

KONTAKSKJEMA FOR BYGGESAK

Du trenger gårds- og bruksnummer, og eventuelt festenummer og seksjonsnummer for eiendommen henvendelsen gjelder for. Det finner du ved å søke på adresse på kartsidene våre: Kommunekart

Eksempel: Sykehjemmet har adresse Strøget 180. Gårds- og bruksnummer står under "eiendom" og er 88/574

Byggesaksavdelingen har fått egne åpningstider

Mandag: Åpen telefon, leser epost

Tirsdag: Tar ikke i mot henvendelser

Onsdag: Åpen telefon, leser epost

Torsdag: Tar ikke i mot henvendelse

Fredag: Åpen telefon, leser epost

Byggesakdsavdelingen ønsker å være tilgjengelig for innbyggerne, samtidig som de får tilstrekkelig tid til god saksbehandling. Tirsdag og torsdag får de derfor trekke seg helt tilbake, og disse dagene svarer de ikke på henvendelser. Mandag, onsdag og fredag er telefonen åpen og saksbehandlerne tilgjengelige for henvendelser.